Zila Tortaforma

Egy világszabadalom gondolatai. Egy tortaforma tölthető torta és egyéb formák készítéséhez megosztja napi híreit és a vele kapcsolatos történéseket.

Friss topikok

2010.12.25. 23:22 t'orta

Események by Zila - 1. rész: LIFE 1 Wellness megnyitó

Események by Zila címmel szeretnénk sorozatot indítani, amiben bepillantást engedünk nektek egy innovatív magyar cukrászati találmány mindennapi életébe. Mint minden celebnek, a Zila Tortaformának is mozgalmas a mindennapi élete: hívják ide, és hívják oda.

És Tortaforma igyekszik is élni a kínálkozó lehetőségekkel. A feltételek mindig mások. Tudjátok, nem mindegy, hogy egy vidéki kultúrházba megyünk haknizni, vagy egy teltházas BS koncerthez hívnak előzenekarnak...

A Zila Tortaforma mindennapjain keresztül előfordulhat, hogy belátást nyersz az ő otthonába is, ami pedig nem más, mint a messzeföldön híres Zila Kávéház. Tortaforma ott született, lakik és ott is dolgozik. Ott segít Zila László mestercukrásznak, hogy másoknak - talán neked is - finomabbnál finomabb desszerteket készítsen.

A LIFE 1 Wellness ünnepélyes megnyitójához a Zila Kávéház Zila Tortaformával készült desszertjeit rendelte meg. Eleinte féltünk, hogy a fitneszes környezetben egy kicsit erősnek fognak tűnni desszertejink, de félelmünk alaptalannak bizonyult. Kitűnően vettük az akadályt, sőt... Az este slágere lett a Zila desszert. Itt is...

 

...és a torták, amik sikert arattak:

  • eper
  • konyakmeggy
  • málnás tejberizs
  • áfonyás túró
  • mákos guba
  • karamell

komment


süti beállítások módosítása