Zila Tortaforma

Egy világszabadalom gondolatai. Egy tortaforma tölthető torta és egyéb formák készítéséhez megosztja napi híreit és a vele kapcsolatos történéseket.

Friss topikok

2011.01.02. 13:20 t'orta

Zila bemutató a Buena Vistában!

Mint már többször megállapítottuk, a Zila Tortaforma által nyújtott előnyök nem könnyen kommunikálhatók. Viszont azt is többször megállapítottuk, hogy az azzal készült termékek, torták viszont magukért beszélnek!

Emiatt szeretnénk bemutatni első kézből – elsősorban a szakmának – hogy mitől is vagyunk különlegesek mi, és mi mindenre alkalmazható a Zila Tortaforma. Ez nem is olyan kis vállalkozás, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen a lehetőségek száma szinte végtelen. Mivel gyakorlatilag bármit tudunk tölteni bármibe vele, sőt…! Nem csak tortát lehet vele készíteni, hanem bármilyen sós falatkákat is készíthetünk, legyen szó akár kocsonyáról, akár vagdaltról!
A bemutató tematikáját igyekeztünk úgy összeállítani, hogy azok számára is tudjunk új infót adni, akik már használják a formákat, és a teljesen kezdők számára is, akik még csak most ismerkednek a formával. Persze, a kezdő itt idézőjeles, hiszen itt elsősorban a szakmára számítunk.

Az első bemutató időpontja, amelyre elsősorban a szakma belvárosi képviselőit várjuk:
  • 2011. január 10., hétfő 15 óra, Buena Vista Cafe

Abból a megfontolásból próbáljuk a Belvárosra korlátozni a meghívottakat, mivel szeretnénk lehetővé tenni, hogy a termékeink (kész-, vagy félkész termék formájában) viszonteladóink számára is elérhetők legyenek. Konkrétan szeretnénk kidolgozni a lehetőségét, hogy megrendelhessék és mi ki tudjuk szállítani. Ehhez az kell, hogy egy viszonylag kis helyen minél több forgalmazót találjunk.

A második bemutató pedig:
  • 2011. január 17., hétfő 15 óra, Buena Vista Cafe

Ezt már egy lényegesen szélesebb körnek szánjuk bemutatni, az első tapasztalatai alapján. Ekkor már számítunk a sajtó, és esetleg a nem szakmai érdeklődők megjelenésére is.

Jelentkezés és előregisztráció: sales@zilatortaforma.hu emailcímre, vagy a 0630/300-9000 telefonszámra.

komment


süti beállítások módosítása