Zila Tortaforma

Egy világszabadalom gondolatai. Egy tortaforma tölthető torta és egyéb formák készítéséhez megosztja napi híreit és a vele kapcsolatos történéseket.

Friss topikok

2011.01.13. 23:50 t'orta

Sikeres volt a Zila Technológiai Bemutató a Buenában!

Headline: Zajos siker a Buena Vistában, ünnepelték a Zila Tortaformát!

Na jó, ez a békebeli rikkancs stílus lehet, hogy egy picit erős, de azért tény, hogy sikeresnek volt mondható a rendezvény. Számunkra mindenképpen, mivel mi sokat tanultunk belőle, új partnereket szereztünk, be tudtuk mutatni újításainkat, és megosztottuk legfrissebb tapasztalatainkat már meglévő partnereinkkel. Reméljük, hogy akik eljöttek, azok is így látták! De hé, pont erről szól ez a bejegyzés...

Be kell vallanunk - így utólag - kicsit izgultunk. Mégiscsak egy kihelyezett bemutatóról van szó! Focista hasonlattal: önként lemondtunk a hazai pályáról. De hála magunknak, minden akadályt sikerrel vettünk.

A megjelentek számával kapcsolatos aggodalmaink is megalapozatlanok bizonyultak. A meghívottak csak jöttek, csak jöttek... Amíg végül megtelt a hely. Persze, nem a Papp László Arénában voltunk. Még nem mondtam?
Minden jól sikerült - már szerintünk. Nem húztuk el túl hosszúra, mégis mindenki kapott valamit. Aki már régóta használja is megtudhatott új infókat, aki pedig még csak most ismerkedik vele, nos hát ő... na ők csak ámuldoztak. Kellett persze ehhez Szabó Tibi is, aki biztos, gyakorlott kézzel tette oda magát, na meg persze a tortaformát is, ahova kellett, és akkor szólalt meg, mikor kellett, és akkor okosat. Bravo!

Szóval, aki lemaradt, az sajnálhatja! De nagyon nem kell búnak ereszteni a fejeteket. Szerencsére van lehetőség pótolni. Méghozzá nagyon is hamar.

  • A következő bemutató helyszíne: Buena Vista Étterem
  • Időpont: 2011. január 17., hétfő 15 óra

Vagyis a "szokott" hely és idő... Ezúttal azonban nem Tibi lesz ott velünk, hanem a méltán népszerű, és szakmailag nem kevésbé felkészült Farkas Vilmos. Higgyétek el, tőle is nagyon érdemes megtanulni, hogy mit, hogy, merre a Zila Tortaformákkal! Ha pedig mindenki eljön, aki ígérte, akkor egy kis időre a magyar vendéglátás jövője egy kis titkos társaság kezében lesz, valahol egy budapesti étterem különtermében... Persze, ez csak tréfa, de ezúttal (is) meghatározó éttermek és szállodák cukrászait és konyhafőnökeit várjuk, valamint a sajtó és a többi szakmai érdeklődőt.

Ígérjük, ezúttal még felkészültebben érkezünk! Még több infó, még összeszedettebb előadás, még több kóstoló, stb...

Képanyag hamarosan! Addig is kukkantsatok rá Facebook oldalunkra! Itt láthatjátok, hogy aki idejében kapcsolt, már szárnyaltathatja fantáziáját. Azaz, a Művész Kávéház nyitott és dinamikus vezetősége, közvetlen és mégis felkészült szakmai stábja - Szeretünk titeket, Gabi! :) - máris el tudta készíteni saját termékét Zila Tortaformával.

És a végére a teljesség igénye nélkül - csak ízelítőként - felsorolnánk néhány helyet, ahol találkozhattok Zila Tortaformával készült tortákkal, vagy más finomságokkal:

  • Bock Bisztró
  • Művész Kávéház
  • Dunapark Kávéház
  • Callas
  • Gold Bisztró
  • Leroy
  • Trófea Étterem
  • Buena Vista Étterem
     

Higgyétek el, a lista nem teljes... Ha esetleg valakit kihagytunk, az csakis azért van, mert a lista szándékoltan nem próbált meg teljes lenni! :)

Érezzük a nyomást, hamarosan megjelentetünk egy teljes listát partnereinkről. Ehhez azonban kell egy kis idő számunkra, hogy mindenkit össze tudjunk szedni. Készül...

Addig is...

komment


süti beállítások módosítása